GROVER underdogs is op de PSO-Prestatieladder ingestapt op Trede 3. Dat betekent dat we koploper zijn als het gaat om werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidspositie. Er zijn bij ons nu meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkzaam, dan bij organisaties in dezelfde grootteklasse.

Onze talenten zijn onze drijfveer

De mensen die de reden zijn voor het behalen van dit certificaat, zijn de dataspecialisten van GROVER. Zij ontwikkelen en bewijzen hun skills in gerichte dataprojecten. Bij GROVER underdogs luisteren we niet alleen naar je beperking, we weten er ook wat mee te doen. En dus geven we mensen de kans om weer mee te draaien in het arbeidscircuit. Mensen op die manier zien groeien en zich beter zien voelen is waar wij het voor doen.

PSO 30+

Als kwaliteitskeurmerk van TNO, geeft het PSO-certificaat aan dat wij de kans om (weer) in te stromen op de werkvloer naar alle normen bieden. Er zijn 5 tredes die de mate van sociaal ondernemen weergeven, van aspirant tot Trede 3. Bovendien hebben wij het PSO 30+ certificaat behaald. Dat geeft aan dat bij ons meer dan dertig procent van de werknemers mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn. Dit sluit aan op het percentage in de Aanbestedingswet en het bijdragen aan social return.

De certificaten voor Trede 3 en 30+ gelden beide vanaf 1 april 2023. Hiermee gaan we steeds meer onopgemerkt talent de kans bieden om te werken.