Qlik Sense

Qlik Sense – inzicht door samenhang

Qlik Sense is het analytics platform van Qlik. Het is een selfservice applicatie voor datavisualisatie en data discovery. Met Qlik Sense maak je snel visualisaties en ben je in staat data tot in de kleinste details te analyseren. Deze oplossing is intuïtief te gebruiken: je creëert eenvoudig flexibele, interactieve visualisaties waarmee je betere beslissingen neemt.

Power BI in 60 sec

In een applicatie alle inzichten

Kenmerkend voor BI software zijn datavisualisatie en analyse van gegevens uit andere softwarepakketten, zoals het ERP-systeem of CRM. Handige grafiekjes bieden in één oogopslag de voor de organisatie belangrijke financiële KPI’s. Maar ook informatie uit de business zelf wordt op een inzichtelijke wijze gepresenteerd, zodat gemakkelijker en snel besluiten kunnen worden genomen over inkoop, voorraadbeheer of productie.

Qlik Sense stelt je in staat om alle mogelijke connecties in jouw data te verkennen om zo connecties te vinden die je zelf niet eerder had voorgesteld.

Verschillende databronnen, één toepassing

Qlik Sense verbindt verschillende databronnen, inclusief real time datastromen.

drag & drop

Met drag & drop bouw je eenvoudig dashboards. Door middel van een ingebouwde bibliotheek van dimensies en metrics beschik je supersnel over een dashboard, door simpelweg te slepen en los te laten.

Smart Search biedt veel flexibiliteit

Smart Search van Qlik Sense laat relaties zien waarvan je zelf niet wist dat ze bestonden. De ‘intuïtieve zoek interface’ is vergelijkbaar met Google en helpt je als je niet weet waar je moet beginnen.

Zelf aan de slag met Qlik?

Qlik sense is een applicatie van de nieuwste generatie: een selfservice datavisualisatie. Probeer Qlik sense desktop hier en ontdek de mogelijkheden die Qlik je biedt. Zie jij jezelf dat doen maar kan je nog wel opstarthulp gebruiken? Neem dan contact met ons op.

[rad-hl] Inspiratie [/rad-hl]

Hier vindt u een aantal voorbeelden van hoe u data kunt inzetten.

Dashboard template

Dashboard template

Omzetlekkage

Dashboard template

Wij beschikken over Power BI koppelingen voor o.a de volgende datasets:

GA
Google Analytics
harvest
Harvest
Adwords
Google Adwords
Nanda
Nanda
Facebook
Facebook
Perfectview
PerfectView
afas
Afas
vierkant
ETC.
eboekh
E-boekhouding
exact
Exact online

Ook te koppelen met Microsoft excel, Google Drive sheets, e-mail, sftp, SQL database en meer. Meer koppelingen  op aanvraag.