Begrijpen
hoe je kunt
groeien.

Daarom niets minder dan begrijpen.
Het begrijpen van je doelgroep, wat je product is,
waarom de doelgroep je product wilt (of niet),
hoe ze aangesproken willen worden en hoe je ze
terug laat komen. Dat is de kern van groei.

Betere beslissing op basis van data.

Veranderingen gaan sneller dan veel mensen kunnen bijhouden. De wereld is voor een groot deel digitaal geworden. GROVER advies helpt jouw organisatie slimmer werken.

Test je idee.

Welke idee of welke strategie gaat er werken?

Wij geloven in datagedreven organisaties

Als organisatie heb je waarschijnlijk al een kluis met goud in huis. Deze kluis met data moet je echter wel openen. Door slim om te gaan met data kan je tot nieuwe inzichten komen, die je waarschijnlijk zelf niet had gezien. Dit helpt je om betere beslissingen te nemen en de kansen die letterlijk voor je neus liggen, te benutten.

Zet datagedreven verkoop de traditionele verkoop op zijn kop? Wat zijn de consequenties voor jouw als ondernemer?
Uit dit onderzoekt blijkt dat verkopers succesvoller zijn als ze data gestructureerd inzetten in hun dagelijks werk. Met is staat om hogere conversie te realiseren, Customer Lifetime Value (CLV) te verhogen en een betere prijs te bepalen.

Hoe zorg je er nu voor dat je organisatie meer datagedreven wordt? Een van de bekendste adviezen geldt ook hier: Begin klein en bouw langzaam uit.

Zet datagedreven sales de traditionele sales op zijn kop? Wat betekent het voor jouw onderneming? Alles draait om klantbeleving. Klanten willen ervaringen die op maat gesneden zijn, waarbij ze het gevoel hebben dat het bedrijf hen persoonlijk kent en bij de hand neemt. Je moet weten waar de klant zich bevindt in de sales-cyclus en welke informatiebehoefte hij heeft. Datagedreven verkoop speelt daarbij een grote rol, maar wordt vaak nog niet optimaal ingezet.

Zou jij een oceaan oversteken zonder kompas? Zonder navigatie? Nooit van je leven. Ondanks de forse investeringen, moesten marketeers het decennia lang doen zonder of met gebrekkige data. Het was als zeilen op wateren waar geen kaarten van zijn.

Datagedreven marketing levert informatie op waarmee je jouw strategische marketingbeslissingen op kunt baseren. Zodat je tegelijkertijd de effectiviteit van uw marketingactiviteiten vergroot en de kosten ervan verlaagt.

De data ligt vaak gewoon op straat…

Ontwikkelen van een (smart)data strategie

Uw groei versnellen als data gedreven organisatie.

Data en analytics vraagt een centrale plaats in de bedrijfsstrategie. Met het strategische doel in ons achterhoofd tonen we welke inzichten jouw data
oplevert.

Over ons

Nieuwsgierigheid brengt ons verder!

Nieuwsgierigheid zorgt dat wij met veel plezier en enthousiasme op onderzoek gaan, initiatief nemen, de mouwen opstropen en doorzetten tot we eindelijk onze beloning krijgen: het antwoord, dat weer nieuwe vragen doet opborrelen!

Ons doel is aanzetten tot nieuwsgierigheid! Van een passieve, volgende houding naar een actieve, onderzoekende houding.

Artikelen